Gerealiseerde
Projecten

Lees hier alles over de door ons gerealiseerde projecten!

Exclusief Monopoly Breda spel met een NAC-tintje!

Exclusief Monopoly Breda spel met een NAC-tintje!

Stand
€2000,-
Doel
€2000,- Voltooid
Eindigt
Nog enkele spellen te koop

RB-Media brengt dinsdag 28 juni 2016 een beperkte oplage van het immens populaire Monopoly Breda op de markt. De NAC-sponsor heeft 1.000 spellen besteld en verkoopt deze nu voor de prijs van €49,95 via Breda-Fanshop.nl. Het spel heeft een extra NAC-tintje gekregen en de winst van dit project gaat naar ‘Samen voor NAC’.

Exclusieve Monopoly Breda met NAC-tintje
In december van 2015 kwam de eerste versie van Monopoly Breda op de markt. Het spel bleek mateloos populair en was binnen enkele dagen uitverkocht. Die populariteit merkte RB-Media ook en daarom besloot het bedrijf van NAC-supporter Rudy Beers om het spel nogmaals op de markt te brengen voor mensen die de vorige keer mis grepen. Bovendien hebben de NAC-supporters een prominente plek gekregen op de doos van het spel. Het spel is vanaf vandaag te bestellen via BredaFanshop.nl voor €49,95. Per verkocht spel doneer RB-Media een bedrag van €2,50 aan Samen voor NAC, dat hiermee een mooi project van de NAC Jeugdopleiding kan financieren.

Om de kosten van het spel zo laag mogelijk te houden, is besloten de distributie via NAC te laten lopen. Bestellers kunnen daarom het spel ophalen op de Open Dag van NAC op zaterdag 23 juli! Bestel je online, dan krijg je een orderbevestiging waarmee je op deze dag bij de Fanshop het spel op kunt halen. Je krijgt dan bovendien direct €10 korting op het officiële wedstrijdshirt dat vanaf die dag verkrijgbaar is in de Fanshop. Ben je niet in de gelegenheid om het spel op 23 juli op te halen, dan kun je dit in de weken erna ook nog doen in de Fanshop tijdens de reguliere openingstijden.

 

Onze projecten
Remember Beatrix
'Remember Beatrix' NAC heeft een geschiedenis van 56 jaar voetbal aan de Beatrixstraat. Wij zijn...
NAC wielrenshirt x Het Rattenpad
Met de opbrengsten van het NAC wielrenshirt gaan we samen met Gemeente Breda, NAC en de diverse g...
NAC-mondkapjes
Op 12 juni j.l. mochten we eindelijk bekend maken hoeveel geld Samen voor NAC dankzij jullie, had...
Bekijk alle projecten