Gerealiseerde en actuele
Projecten

Lees alles over onze actuele en gerealiseerde projecten!

Exclusief Monopoly Breda spel met een NAC-tintje!

Exclusief Monopoly Breda spel met een NAC-tintje!

Stand
€2000,-
Doel
€2000,- Voltooid
Eindigt
UITVERKOCHT!

RB-Media brengt dinsdag 28 juni 2016 een beperkte oplage van het immens populaire Monopoly Breda op de markt. De NAC-sponsor heeft 1.000 spellen besteld en verkoopt deze nu voor de prijs van €49,95 via Breda-Fanshop.nl. Het spel heeft een extra NAC-tintje gekregen en de winst van dit project gaat naar ‘Samen voor NAC’.

Exclusieve Monopoly Breda met NAC-tintje
In december van 2015 kwam de eerste versie van Monopoly Breda op de markt. Het spel bleek mateloos populair en was binnen enkele dagen uitverkocht. Die populariteit merkte RB-Media ook en daarom besloot het bedrijf van NAC-supporter Rudy Beers om het spel nogmaals op de markt te brengen voor mensen die de vorige keer mis grepen. Bovendien hebben de NAC-supporters een prominente plek gekregen op de doos van het spel. Het spel is vanaf vandaag te bestellen via BredaFanshop.nl voor €49,95. Per verkocht spel doneer RB-Media een bedrag van €2,50 aan Samen voor NAC, dat hiermee een mooi project van de NAC Jeugdopleiding kan financieren.

Om de kosten van het spel zo laag mogelijk te houden, is besloten de distributie via NAC te laten lopen. Bestellers kunnen daarom het spel ophalen op de Open Dag van NAC op zaterdag 23 juli! Bestel je online, dan krijg je een orderbevestiging waarmee je op deze dag bij de Fanshop het spel op kunt halen. Je krijgt dan bovendien direct €10 korting op het officiële wedstrijdshirt dat vanaf die dag verkrijgbaar is in de Fanshop. Ben je niet in de gelegenheid om het spel op 23 juli op te halen, dan kun je dit in de weken erna ook nog doen in de Fanshop tijdens de reguliere openingstijden.

 

Video(s) bij dit project

Open Dag 2016 door Samen voor NAC (Magisto)
Onze projecten
Remember Beatrix Route
'Remember Beatrix' NAC heeft een geschiedenis van 56 jaar voetbal aan de Beatrixstraat. Wij zijn...
SVN in actie voor Maczek Memorial en de visueel beperkte NAC-supporters
Samen voor NAC in actie voor Maczek Memorial Breda en de visueel beperkte NAC-supporters Tijdens...
DoesSouf Vak Thuis
Een kolkende massa, spreekkoren, jouw favoriete spelers die het veld op draven en natuurlijk he...
Bekijk alle projecten