Gerealiseerde en actuele
Projecten

Lees alles over onze actuele en gerealiseerde projecten!

NAC-mondkapjes

NAC-mondkapjes

Stand
Met de verkoop van 2700 mondkapjes gaat €15.000,- naar de lokale horeca Breda
Doel
Verkoop 300-500 mondkapjes waarmee de lokale horeca Breda wordt gesteund
Eindigt
1 juni 2020

Op 12 juni j.l. mochten we eindelijk bekend maken hoeveel geld Samen voor NAC dankzij jullie, had opgehaald voor de Bredase horeca ondernemers. Alle verwachtingen werden overtroffen. In vier weken tijd werden er 2700 mondkapjes verkocht. Voor de Bredase Horeca betekent dit een bedrag van €15.000,-. Dit bedrag wordt besteed aan bonnen (500 x €30,-), die door de NAC-Supportersvereniging, VAK G, Breda Loco’s, NAC jeugdopleiding en NAC uitgedeeld aan mensen, die wel een oppepper kunnen gebruiken. Zij kennen hun achterban als geen ander en weten wie dat steuntje kan gebruiken. De geledingen geven de lijsten met de namen aan Samen voor NAC door. Vervolgens wordt elke bon op naam gezet en wordt het pakketje bonnen bij de betreffende geleding afgeleverd. Wanneer je dan een bon ontvangt, kun je deze besteden bij ruim 260 horeca gelegenheden in Breda e.o. De lijst met deelnemers vind je door HIER te klikken.

Proost en geniet!

Terugblik 

Samen voor NAC, de Supporters Vereniging en NAC brachten op 12 mei j.l. een serie van vier unieke mondkapjes uit. Ons doel: ondersteunen van de Bredase horeca en de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Samen

Bij de gehele Bredase bevolking, jong en oud, zijn de verplichte maatregelen rondom het Corona-virus keihard aangekomen, niemand uitgesloten. De initiatieven die er in de Bredase samenleving genomen zijn, hebben laten zien, dat we in Breda samen sterk staan. Vele momenten wist je, dat jij er niet alleen voor stond. Ook NAC heeft deze periode nogmaals bewezen, dat De Parel van het Zuiden zoveel meer is dan voetbal alleen.

Gedachte

Vanuit deze gedachte is Samen voor NAC in april begonnen met het ontwikkelen van mondkapjes. Dankzij de Samen voor NAC huisdesigner Mythe Koppelaar, zijn er vanuit een negental ontwerpen, vier prachtige designs gekozen. Ieder mondkapje is uniek en uitermate geschikt om heel Nederland mee door te reizen.

Doel

100% van de marge zal besteed worden aan tegoedbonnen. Deze bonnen worden door de diverse geledingen binnen NAC verdeeld onder mensen/gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De ontvangen bonnen kunnen vervolgens worden ingewisseld bij zo'n 260 horeca ondernemers in Breda e.o. De lijst met deelnemers vind je door HIER te klikken. Zoals het er nu voor staat, zal op vrijdag 12 juni zal het totaalbedrag, dat naar de lokale horeca Breda gaat bekend gemaakt worden via Omroep Brabant, Bsidrats, NAC en onze eigen website, Facebook en Twitter.

Beste niet-medische mondkapjes

Mondkapjes zijn er in veel soorten, maten en heel belangrijk, kwaliteit. Samen hebben we gekozen voor de beste niet-medische mondkapjes. Natuurlijk niet alleen qua styling maar zeker ook voor wat betreft de werking. Deze NAC-editie mondkapjes zijn voorzien van een antibacterieel membraan en kunnen maar liefst 50 keer, op de verplichte 60 graden gewassen worden. Hierdoor zijn ze in gebruik goedkoper dan de wegwerp varianten. De mondkapjes, te bestellen in drie maten, namelijk; voor kinderen tot en met 9 jaar, voor jongeren van 10 tot en met 15 jaar en volwassenen. Op 12 mei startte onze actie en bleken de mondkapjes als de spreekwoordelijke warme broodjes over de digitale toonbank te vliegen. Niet alleen in Breda en omgeving zullen mensen met een NAC-mondkapje lopen, ook in België, Amerika, Canada en Australië zal NAC middels mondbescherming vertegenwoordigd worden. De verkoopprijs is €9,50 per stuk was totaal geen belemmering. Natuurlijk verzekerde je wel van een uniek design, de allerbeste kwaliteit en gaf je jouw steun naast de horeca ook aan diegenen die het verdienen.

Verwachtingen overtroffen

Bij onze producent Yarn CyclingWear, hadden we ruimte gereserveerd voor het vervaardigen van 300 tot 500 mondkapjes. Een aantal dat weloverwogen, begin mei is besloten. Vanaf het eerste moment op 12 mei, tot en met 1 juni heeft de verkoop geen moment stilgestaan. Dankzij de fantastische hulp, flexibiliteit en daadkracht van Yarn CyclingWear, kon de vraag beantwoord worden. Gevolg was wel dat we door de enorme vraag onze supporters op 25 mei moesten meedelen, dat levering voor 1 juni (het moment dat de mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht zouden worden) niet gehaald zou worden https://www.bsiderats.nl/nieuws/mondkapjes-rond-het-weekend-in-huis.

Uiteindelijk zullen de mondkapjes bij iedereen in Nederland en België voor woensdag 10 juni bezorgd worden.

Namens NAC, de Supporters Vereniging en Samen voor NAC, Bedankt!

 

 **de afbeelding op het mondkapje met de ingang naar de oude B-side aan de Beatrixstraat is gemaakt door fotograaf Marco Magielse.

Aandacht andere media:

11 mei Breda Vandaag (Speciaal voor Bredanaars: Geel-zwarte mondkapjes met vier unieke ontwerpen)

14 mei BN de Stem (Vooral NAC-mondkapjes met NOAD een hit)

20 mei Bsiderats (Samen voor NAC verkoopt al 2581 mondkapjes)

 

Video(s) bij dit project

mondkapjes
Onze projecten
Remember Beatrix Route
'Remember Beatrix' NAC heeft een geschiedenis van 56 jaar voetbal aan de Beatrixstraat. Wij zijn...
SVN in actie voor Maczek Memorial en de visueel beperkte NAC-supporters
Samen voor NAC in actie voor Maczek Memorial Breda en de visueel beperkte NAC-supporters Tijdens...
DoesSouf Vak Thuis
Een kolkende massa, spreekkoren, jouw favoriete spelers die het veld op draven en natuurlijk he...
Bekijk alle projecten