Gerealiseerde en actuele
Projecten

Lees alles over onze actuele en gerealiseerde projecten!

Opknapbeurt kantoren NAC personeel

Opknapbeurt kantoren NAC personeel

Stand
voltooid
Doel
voltooid
Eindigt
11 maart 2016

Na de degradatie in het seizoen 2014/2015 moest er worden bezuinigd bij NAC, hetgeen onder andere ten koste is gegaan van enkele arbeidsplaatsen op kantoor.

Dit betekent dat hetzelfde werk moet worden verzet met minder mensen. Om dit te kunnen bewerkstelligen waren wij van mening dat dit makkelijker zou gaan in een omgeving die inspireert, die het DNA van NAC uitstraalt. Zo zijn we op het idee gekomen om voor het project sociaal te kiezen voor het “pimpen” van het NAC-kantoor. Aangezien dit project het minst aantal stemmen had ontvangen en hiervoor dus ook het minste budget beschikbaar was, zou dit project alleen succesvol kunnen worden met behulp van sponsoren. En dat dit is gelukt moge gezien het eindresultaat duidelijk zijn. Het volledige kantoor straalt NAC in haar puurste vorm uit.

Zo is er begonnen met het voorzien van vlieswerk op de muren, waarna volledige kantoorruimte opnieuw geverfd is. De vloer in de keuken is voorzien van nieuw zeil. De oude werkbladen van zowel de bureau’s als de kastjes zijn vervangen voor nieuwe in de frisse kleur Oak Medium. Verder zijn de bureaus voorzien van een nieuwe bijpassende tafellamp. De hal, boardroom en kantoor van de jeugdopleiding zijn voorzien van levensgrote visuals. De boardroom en kantoor jeugd zijn verder nog uitgerust met een nieuw extra groot whiteboard. En om het compleet te maken zijn op de deuren deurstickers geplakt van historische NAC momenten door de jaren heen als ook van echte NAC iconen. Al met al een resultaat om trots op te zijn.

De volgende bedrijven hebben dit project mede mogelijk gemaakt, waarvoor onze grote dank:


Meer over dit project:

Video(s) bij dit project

Onze projecten
Remember Beatrix Route
'Remember Beatrix' NAC heeft een geschiedenis van 56 jaar voetbal aan de Beatrixstraat. Wij zijn...
SVN in actie voor Maczek Memorial en de visueel beperkte NAC-supporters
Samen voor NAC in actie voor Maczek Memorial Breda en de visueel beperkte NAC-supporters Tijdens...
DoesSouf Vak Thuis
Een kolkende massa, spreekkoren, jouw favoriete spelers die het veld op draven en natuurlijk he...
Bekijk alle projecten