Gerealiseerde en actuele
Projecten

Lees alles over onze actuele en gerealiseerde projecten!

Jelle's Army

Jelle's Army

Stand
Tot. opbrengst €45.774,-
Doel
500+ kinderen
Eindigt
23 december 2017

Lees hier alles over Jelle's Army

De laatst verschenen berichten staan bovenaan.

Wil je meer lezen over het ontstaan van Jelle's Army, scroll dan naar beneden. 

De uitreiking

Afgelopen donderdag 4 januari voelden we eindelijk eens hoe Gaston van de Postcodeloterij zich voelt. Het is niet iedere dag dat je zomaar een auto en een fiets weg mag geven. De dag begon bij Citroën van Beek, waar de winnaars Robbert en Ilse hartelijk ontvangen werden. Na wat formaliteiten was het tijd voor een klein filmpje en natuurlijk de foto's bij de splinternieuwe bolide. Wij danken Robbert en Ilse voor de steun aan Jelle's Army en wensen jullie vele fijne kilometers toe ;)

De Samen voor NAC bus is vervolgens naar de Hoge Vucht gereden om daar de winnares van de e-bike, Amanda op te halen. De finish van de eerste etappe bracht ons bij het hoofdkantoor van EnergieFlex in Nieuwegein. Eliza, onze fantastische contactpersoon stapte namens de sponsor van de e-bike in de bus. Op naar Amersfoort. Al snel stonden we oog in oog met de fiets. Prachtig. Dankzij fietsvoordeelshop.nl kreeg Amanda er zelfs nog een speciale (pedelec) helm bij. Het is erg fijn om te weten, dat de fiets ontzettend goed terecht is gekomen. Amanda, bedankt voor jouw steun. We wensen je heel veel plezier met deze toch wel spectaculaire fiets.

Het was het dagje wel, wat hebben we genoten!

Hopelijk kunnen we ook de andere prijswinnaars in het zonnetje zetten...wordt vervolgd.

NAC.nl over de prijswinnaars

 

Ben jij winnaar? kijk snel op: Prijswinnaars Jelle's Army loterij

 

€45.774,- voor Jelle's Army

Op 23 december mochten we dan eindelijk bekend maken hoeveel geld er de afgelopen maanden is opgehaald voor Jelle's Army. In de rust van de fanatische wedstrijd NAC - Utrecht (3-1) mochten we Jelle ten Rouwelaar een cheque overhandigen met daarop het bedrag van €45.774,-. Hiermee droegen we tegelijkertijd het bevel over aan Jelle. Die vanaf nu Jelle's Army met passie zal voortzetten en zorgt dat de de grote groep van 3500 Bredase kinderen, die geen sportkansen krijgt kleiner en kleiner zal worden. Na een dankwoord van de huidige keeperstrainer, werd hij nog verrast door de onthulling van zijn eigen vak (D1) met een negen meter lang 'Jelle's Army' reclamebord. Hier zullen bij de thuiswedstrijden van NAC, dertig tot veertig kinderen met een ouder kennismaken met hun eerste echte Avondje NAC.

Wij zijn trots op iedereen die dit project een warm hart heeft toegedragen. Dankzij de medewerking van alle supportersgeledingen, de NAC-supporters, de sponsoren, NAC Breda en Jeugdsportfonds Breda is Jelle's Army groot geworden en klaar om de komende jaren nog meer kinderen aan het sporten te krijgen.

€45.774,- voor Jelle's Army (NAC.nl)

Jelle ten Rouwelaar trots op moddervette cheque voor zijn Jelle's Army (BN de Stem)

  Twitter Tiësto

Tiësto doneert €15.000,- aan Jelle's Army

Afgelopen vrijdag 22 december trad Tijs Verwest alias Tiësto op in de prachtig nieuwe evenementenhal op Breepark. Eerder dit jaar werd Tiësto ereburger van Breda. Maar liefst €100.000,- schonk hij aan acht goede doelen in Breda. Alle doelen die Tijs Verwest heeft aangewezen komen ten goed aan de leefbaarheid in zijn stad Breda. 'Ik ben blij en dankbaar voor wat ik als Bredase jongen allemaal heb mogen bereiken. Vroeger hadden wij ook niet altijd geld om een trainingspak en voetbalschoenen te kopen. In de krant las ik over Jelle's Army, dat het mogelijk maakt voor minderbedeelde kinderen om toch te sporten. Op deze manier hoop ik dat nog wat meer te bevorderen.'

Geweldig: DJ Tiësto doneert megabedrag aan Jelle's army (Voetbalflitsen.nl)

Tiësto doneert ton aan acht Bredase organisaties (BredaVandaag)

Tiësto doneert 100.000 euro aan acht goede doelen in Breda (BN de Stem)

Jelle's Army: steun uit onverwachte hoek (Bsiderats)

 

'Bier en Ballen'

'Bier en Ballen' in café de Bommel is iedere editie weer een waar voetbalfeest der herkenning. Als je het nog nooit hebt meegemaakt, dan kunnen we het je bij deze te zeerste aanbevelen. Een ultiem en afwisselend voetbalavondje is gegarandeerd! Sjoerd Mossou en Chris van Nijnatten, de geestelijk vaders van deze prachtformule, koppelen steevast een goed doel aan een edite 'Bier en Ballen'. Afgelopen 15 november werd er gekozen voor ons project 'Jelle's Army', waarvoor we de gehele organisatie erg dankbaar zijn. De opbrengst van deze avond was maar liefst €3700,-. 

Bier en Ballen kiest Jelle's Army als goed doel (Bsiderats)

Bier en Ballen bedankt (NAC.nl)

Business Clubavond

Op dinsdag 5 september tijdens de kick-off van het nieuwe Business Club-seizoen, is op initiatief van Samen Voor NAC, een nieuw project gelanceerd: Jelle's Army. Het project dient als een passend afscheid als voetballer voor Jelle ten Rouwelaar en een blijvende herinnering aan zijn prestaties, zowel op als naast het veld.

Na het seizoen 2015/2016 kwam er een einde aan de carrière van Jelle ten Rouwelaar, na het ongekende aantal van 479 wedstrijden in het betaald voetbal. In de negen jaar dat Jelle onder de lat stond bij NAC, groeide hij uit tot een echt NAC-icoon. Op het veld was hij een echte leider en aanvoerder, ernaast was hij een voorbeeld voor velen, onder andere als ambassadeur van het Jeugdsportfonds Breda.

Zo'n icoon verdient uiteraard een waardig 'afscheidscadeau', waarbij ervoor gekozen is om dit te combineren met het werk van het Jeugdsportfonds en waar dit goede doel voor staat: zoveel mogelijk kinderen in en rond Breda helpen om te kunnen sporten, ook als dit financieel niet mogelijk is. Na overleg met veel verschillende partijen en supportersgroeperingen, is uiteindelijk het project 'Jelle's Army' ontstaan. Het project heeft twee pijlers:

1. Kinderen via het Jeugdsportfonds Breda sportkansen geven;
2. Kinderen via het Jeugdsportfonds Breda uitnodigen voor hun eerste Avondje NAC.

Net als de Yellow Army, is het de bedoeling dat Jelle's Army zo groot mogelijk wordt, zodat zoveel mogelijk kinderen gaan sporten en kunnen genieten van een Avondje NAC, iets wat anders niet mogelijk is. Om dit te ondersteunen worden diverse acties georganiseerd. Zo werd er tijdens de kick-off onder sponsoren al geworven om deel te nemen aan het project. Bovendien wordt er de komende maanden een loterij (met dank aan CM en Drukkerij EM de Jong) gelanceerd voor de supporters, waar een aantal mooie prijzen beschikbaar worden gesteld door NAC-sponsoren, met o.a. Citroën C1 van Citroën van Beek, een elektrische fiets beschikbaar gesteld door EnergieFlex en een verzorgde voetbalreis naar Manchester City voor twee personen door Pelikaan Reizen.

Op zaterdag 23 december, bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, wordt in de rust van de uiteindelijk opbrengst van beide acties bekend gemaakt en wordt het bevel over Jelle's Army door de supporters overgedragen aan Jelle ten Rouwelaar met de officiële opening van Jelle's corner op D1. Op woensdag 27 december zal bij Cornelissen en Jongenelen Notarisen de trekking van de loterij gedaan worden. Houd je lot dus bij de hand.

 

 

 

Video(s) bij dit project

Robbert en Ilse, winnaars Citroën C1
Amanda, winnares van de e-bike
Kees Kwakman
Anthony Lurling
NAC.nl
Bsiderats
Bsiderats
Onze projecten
Remember Beatrix Route
'Remember Beatrix' NAC heeft een geschiedenis van 56 jaar voetbal aan de Beatrixstraat. Wij zijn...
SVN in actie voor Maczek Memorial en de visueel beperkte NAC-supporters
Samen voor NAC in actie voor Maczek Memorial Breda en de visueel beperkte NAC-supporters Tijdens...
DoesSouf Vak Thuis
Een kolkende massa, spreekkoren, jouw favoriete spelers die het veld op draven en natuurlijk he...
Bekijk alle projecten