Gerealiseerde
Projecten

Lees hier alles over de door ons gerealiseerde projecten!

Nieuwe personenbus voor NAC-jeugd

Nieuwe personenbus voor NAC-jeugd

Stand
Voltooid
Doel
Voltooid
Eindigt
9 januari 2017

Onthulling bus voor NAC-jeugd door SVN
Samen voor NAC kennen we natuurlijk als een in groep enthousiaste supporters die na de degradatie zijn opgestaan om samen met de supporters NAC te steunen. Inmiddels zijn er diverse projecten van SVN gerealiseerd en bleek vanavond weer een prachtig project te kunnen worden afgerond. In samenwerking met diverse sponsoren en door eigen acties heeft SVN een mooi bedrag bij elkaar verzameld om de NAC jeugd een nieuwe bus aan te kunnen bieden. Autobedrijf van Hooijdonk uit Ulvenhout heeft daarnaast toegezegd de komende drie jaar het onderhoud van de bus te zullen verzorgen. Hulde aan de mannen van SVN! 

Bron: bsiderats.nl

Nieuwe personenbus voor NAC-jeugd dankzij Samen voor NAC
Samen voor NAC heeft maandagavond, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van NAC, de nieuwe personenbus officieel overhandigd aan de NAC Jeugdopleiding. De stichting had met een SMS-actie geld opgehaald voor een nieuw vervoermiddel voor de jeugdspelers van NAC. Mede dankzij die inkomsten konden Jean-Paul Kuijpers, Edwin van Elewout, Maarten Akkermans, Rudy Beers Chris Nuiten, Jimmy van Zaanen en Ruud Robeerst van Samen voor NAC de bus officieel overhandigen een Manager Jeugdopleiding Tim Gilissen. De aanschaf van de bus werd tevens mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Autobedrijf van Hooijdonk  en Bricks Makelaardij, met dank aan Bensign, Myrthe Koppelaar Design en RB-Media.

Vlak voorafgaand aan het huidige seizoen lanceerde Samen voor NAC een SMS-actie, in samenwerking met hoofdsponsor CM Payments. NAC-supporters konden bij die actie onder andere een seizoenkaart voor het leven winnen. Mede dankzij de inkomsten van deze actie kon een nieuw personenbusje voor de NAC Jeugdopleiding worden aangeschaft, een doel dat vooraf ook als doel was gesteld. Bij Holland Casino Breda, de plaats waar de nieuwjaarsreceptie van NAC dit jaar plaatsvond, werd de sleutel overgedragen aan NAC.

De personenbus is niet de eerste schenking van de stichting Samen voor NAC. Eerder dit jaar werd al een videoanalysesysteem aangeschaft en vorig seizoen werden er verschillende trainingsmaterialen beschikbaar gesteld voor de NAC-jeugd. 

Tim Gilissen: "De huidige personenbus is al wat jaartjes oud en was aan vervanging toe. We gebruiken hem elke dag om onze jeugdspelers van en naar school en trainingen te brengen. Zonder Samen voor NAC hadden we dit echter nooit kunnen bekostigen. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor. De betrokkenheid van onze supporters blijft geweldig om te zien en mee te maken. Dankzij hun inzet kunnen wij voor onze jeugdspelers meer faciliteiten beschikbaar stellen om te groeien als voetballer en mens. Hopelijk kunnen we onze supporters en sponsoren de komende jaren terugbetalen door jeugdspelers door te laten breken bij NAC 1."

Bron: nac.nl

Lees ook:

NAC.nl: Bus NAC-jeugd dankzij Samen voor NAC en Winnaars SMS-actie Samen voor NAC gehuldigd

 

Onze projecten
Remember Beatrix
'Remember Beatrix' NAC heeft een geschiedenis van 56 jaar voetbal aan de Beatrixstraat. Wij zijn...
SVN in actie
Samen voor NAC in actie voor Maczek Memorial Breda en de visueel beperkte NAC-supporters Tijdens...
NAC wielrenshirt x Het Rattenpad
Met de opbrengsten van het NAC wielrenshirt gaan we samen met Gemeente Breda, NAC en de diverse g...
Bekijk alle projecten