Gerealiseerde
Projecten

Lees hier alles over de door ons gerealiseerde projecten!

Graffiti's Vak-G, B-Side en spelerstunnel

Graffiti's Vak-G, B-Side en spelerstunnel

Stand
Voltooid
Doel
Voltooid
Eindigt
23 juni 2017

Na de degradatie in 2015 haalde ‘Samen voor NAC’ met de 5%-actie, de korting die NAC gaf bij de aanschaf van een seizoenkaart, ruim €21.000,-- op. De NAC-supporters kochten die zomer massaal hun seizoenkaart en toonden door de donaties aan ons initiatief een groot geel-zwart hart te hebben. De donateurs mochten niet veel later hun stem uitbrengen op 1 van onze drie pijlers, te weten: sociaal-maatschappelijk, de jeugd en sfeer. Daarnaast hadden zij de mogelijkheid ideeën aan te dragen. Op basis van deze ideeën zijn we de invulling gaan bepalen. In overleg met NAC hebben we onze plannen bekend gemaakt en kregen we al snel groen licht van de club. Bij al onze beslissingen, die tijdens de projecten genomen zijn, zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Onze plannen, aanpak en enthousiasme leverden in korte tijd een behoorlijk groot netwerk op van mensen met kennis en kunde, die ons op allerlei gebied bij wilden staan.

De jeugd werd de winaar. De pijler ‘sfeer’ eindigde achter de jeugd als tweede. De financiële middelen en het akkoord van NAC waren het startsein voor het spuiten van graffiti ‘s in de grachten en de spelerstunnel. Op de muren onder de tribune van vak G en rondom de ingang van café Beatrix vanuit de B-side, zijn de prachtige resultaten te bewonderen.

De spelerstunnel is behoorlijk indrukwekkend geworden. Op weg richting de tunnel lopen de spelers onder de met bloeddoorlopen ogen rat door, die je blijft aankijken. Vervolgens gaan de spelers de trap af en komen ze in een pikzwarte tunnel, waar alle logo’s uit de historie door middel van blacklight oplichten. Op korte termijn zal er nog ‘live’ stadiongeluid (opgenomen in het NAC-stadion) te horen zal zijn, wanneer spelers door de sensor lopen en daarmee het geluid activeren.

Met dank aan:

  • Robin Nas (rat boven trap spelerstunnel, ratten rondom ingang café Beatrix vanuit B-Side)
  • Danny Lokhoff (logo's spelerstunnel)
  • Hugo de Graaf, Patrick Dam, Sjoerd de Jonge, Rob van Dijck en Michel Bruys (Vak G)
  • A.S.T.A. BV (systeemplafond)


Lees meer over dit project:

 

Video(s) bij dit project

Teaser Spelerstunnel
Onze projecten
NAC TALENT ACADEMY
Op maandag 24 juni is het nieuwe eigen onderkomen onder de naam ‘NAC Talent Academy’ ...
Verbouwing NAC Fanshop
Afgelopen zaterdag 25 augustus was het dan zo ver, de officiële opening van de compleet verb...
Jelle's Army
Lees hier alles over Jelle's Army De laatst verschenen berichten staan bovenaan. Wil je me...
Bekijk alle projecten