Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Remember Beatrix Route</p>

Remember Beatrix Route

'Remember Beatrix'

NAC heeft een geschiedenis van 56 jaar voetbal aan de Beatrixstraat. Wij zijn van mening dat NAC, Boeimeer en haar supporters meer verdienen dan slechts een plaquette die daar in 2012 door de gemeente en het bestuur van de club is neergelegd. Het is de bedoeling dat we jullie; de inwoners van de wijk Boeimeer en alle NAC-supporters meenemen en betrekken bij de totstandkoming van ons project 'De Remember Beatrix Route'. 

De open dag NAC van 6 augustus is vanwege de weersverwachtingen verplaatst naar zaterdag 26 augustus aanstaande.

Op zaterdag 26 augustus zijn we met Samen voor NAC natuurlijk aanwezig. Zoals het er nu naar uit ziet zijn we te vinden voor het hoofdgebouw. Onze stand zal deze dag geheel in het teken staan van de Remember Beatrix Route. Een geweldig plan waarover we jullie van alles willen vertellen en laten zien. Een bezoek aan onze stand neemt je mee naar de Beatrixstraat, daar waar maar liefst 56 jaar NAC-historie ligt. Naast prachtige foto's van Marco Magielse, die ons met zijn geweldige foto's ondersteunt, een presentatie van ons plan de Remember Beatrix Route door Blind Walls Gallery en Animate The World, kun je ook een kijkje nemen op de speciale Facebook- en Instagrampagina. Hier zijn de afgelopen twee jaar heel wat geel-zwarte geschiedenismakers in de spotlights zijn gezet en vele herinneringen zijn opgehaald. Als hoogtepunt is Jack van Zundert aanwezig. Jack heeft de afgelopen twee jaar het stadion aan de Beatrixstraat geheel door vele uren research via het programma Blender nagebouwd. Het is werkelijk schitterend, 'Komt dat zien!'

Voor elke geïnteresserde bezoeker is er een prachtige flyer waarvan de achterkant echt is om in te lijsten. Op de flyer is verder informatie over ons planen een QR-code te vinden. De QR-code leidt je naar een invulformulier waar iedereen zijn/haar interesse in Remember Beatrix kenbaar kan maken en de mogelijkheid heeft een herinnering(en) te plaatsen, welke echt niet mag ontbreken in de Remember Beatrix Route. We zullen je daarna op de hoogte houden met de vorderingen. Natuurljk wordt alle informatie met zorg behandeld.

Nu al nieuwsgierig?

Bekijk twee fantastische video's:

Video 1: Teaser Remember Beatrix Route, gemaakt door Animate the World

Video 2: Jack van Zundert neemt je mee naar de Beatrixstraat van 1992

 

Tot zaterdag 26 augustus!

Voor meer informatie over en achtergronden bij dit project klik je hier

Video(s) bij dit bericht

Video 1: Remember Beatrix Route * Animate the World *
Video 2: Beatrixstraat 1992 * Jack van Zundert *
Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws