Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Prijswinnaars van de Jelle's Army loterij zijn bekend!</p>

Prijswinnaars van de Jelle's Army loterij zijn bekend!

De prijswinnaars van de Jelle's Army loterij zijn bekend! Met 'Jelle's army' krijgen kinderen via het Jeugdsportfonds Breda sportkansen en de kans hun eerste Avondje NAC te beleven. Na de start van Jelle's Army op 5 september hebben we samen met NAC en ondersteund door alle supportersgeledingen en fansites een enorm mooi bedrag opgehaald voor dit goede doel.

Afgelopen zaterdag tijdens de rust van NAC - Utrecht werd een cheque met de voorlopige eindstand aan Jelle overhandigd. Het bedrag op deze cheque: 45.774 euro!!

Binnenkort komen we bij jullie terug met een uitgebreide terugblik op deze geslaagde actie. Voor nu willen we iedereen alvast enorm bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Jelle's Army en gaan we snel over tot de bekendmaking van de prijswinnaars die vanmidddag door Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen uit Fijnaart zijn getrokken.

(UPDATE) Online loten en Fysieke loten
We ontvangen na de trekking veel vragen over de online loten. We hebben alle online loten uiteraard meegenomen in de trekking. Het eerst verkochte online lot heeft in samenwerking met de notaris nummer 5001 gekregen en zo zijn alle 560 online verkochte loten genummerd tot nummer 5560.

Uit de trekking is 1 online lot in de prijzen gevallen (er waren verhoudingsgewijs aanzienlijk meer fysieke loten verkocht). Het gaat om lotnummer 5375 wat correspondeert met ordernummer: EU89176119 en barcode: 25F7B274D4. Helaas voor alle andere deelnemers met een online lot zijn daar verder geen prijzen op gevallen zoals in de video onderaan deze pagina te zien is.

Prijzen en winnaars
Dankzij sponsoren van NAC en de club zelf is het volgende prijzenpakket samengesteld. De winnende lotnummers staan achter elke prijs vermeld.

  • Een gloednieuwe Citroën C1: Lotnummer 1164
  • Een elektrische fiets: Online lotnummer 5375 (Ordernummer: EU89176119 en Barcode: 25F7B274D4)
  • Een voetbalreis: Lotnummer 1630
  • Een Playstation 4 inclusief FIFA 18: Lotnummer 1769
  • Een luxe NAC-pakket met unieke Jelle-items: Lotnummer 2455
  • Een VIP arrangement rondom PSV - NAC: Lotnummer 1712
  • Een door Kees Kwakman gesigneerd en gedragen NAC-shirt: Lotnummer 0665


Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijzen! Meld je samen met een bewijs van je lot op info@samenvoornac.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij overhandiging van de prijs vragen we je uiteraard om jouw winnende lot aan ons te tonen.

Omdat de elektrische fiets gewonnen is door Amanda Pen uit Breda met een online gekocht lot zullen we met deze winnares zelf al contact opnemen. Alle overige prijzen zijn gevallen op fysieke loten. Laat van je horen! :)

Videoverslag van de trekking
Bekijk onderstaand videoverslag van de trekking van vanmiddag bij Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen uit Fijnaart:

Reactie van Jelle ten Rouwelaar na NAC - Utrecht
NAC TV sprak direct na de wedstrijd met Jelle en vroeg hem om een eerste reactie op de voorlopige eindstand van Jelle's Army:

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws