Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Win een NAC-seizoenskaart voor het leven!</p>

Win een NAC-seizoenskaart voor het leven!

Wil jij een NAC-seizoenskaart voor het leven winnen? Doe dan mee met de SMS-actie die Samen voor NAC heeft georganiseerd. Deze SMS-actie wordt ondersteund door NAC Breda en onze hoofdsponsor CM Payments.


Hoe doe je mee?

SMS SVN naar 4004 (3 euro per bericht) om kans te maken op een NAC-seizoenskaart voor het leven en de vele andere toffe prijzen! Per deelnemer mogen een onbeperkt aantal SMS berichten worden verzonden. Hoe meer berichten je stuurt des te groter je kans op één van de prijzen!


De prijzen

  1. Een NAC-seizoenskaart voor het leven!
  2. Samen met Hans Smulders talenten scouten in België voor twee personen.
  3. Een gesigneerd NAC-wedstrijdshirt seizoen 2016-2017.
  4. Een gesigneerd NAC-wedstrijdshirt seizoen 2016-2017.
  5. Een gesigneerd NAC-wedstrijdshirt seizoen 2016-2017.
  6. Een gesigneerd NAC-wedstrijdshirt seizoen 2016-2017.
  7. Een gesigneerd NAC-wedstrijdshirt seizoen 2016-2017.


De eerste prijs wordt beschikbaar gesteld door een nader bekend te maken partij. De Prijzen 2 t/m 7 worden beschikbaar gesteld door internetbureau RB-Media Internet Solutions uit Breda. RB-Media ontwikkelde onder andere de website NAC.nl, de website voor de NAC Supportersvereniging, de website voor het NAC Museum en de website voor de NAC Street League.


Doe mee en steun de NAC-jeugdopleiding!

Uiteraard heeft Samen voor NAC ook aan deze SMS-actie een NAC gerelateerd doel gekoppeld. We gaan ons samen met jullie volle bak inzetten voor de NAC-jeugdopeliding. De jeugd heeft immers de toekomst!

Jonge talentvolle spelers worden door een vrijwilliger van NAC met een busje thuis opgehaald, naar de training of wedstrijd gebracht en vervolgens ook weer netjes thuis afgezet. Afgelopen seizoen is gebleken dat de 9 persoons bus die hiervoor wordt gebruikt aan het einde van zijn latijn is. Een haast oneindige lijst aan reparaties en dus kosten waren het gevolg.

Samen voor NAC wil met jullie hulp de NAC-jeugdopleiding en haar vrijwilligers voorzien van een nieuwe bus. Stuur dus snel één of meer SMS'jes met de tekst SVN naar 4004 en draag ook jouw steentje bij aan een nieuwe bus voor de NAC-jeugdopleiding!


Looptijd

De SMS-actie begint op maandag 18 juli en zal eindigen op vrijdag 26 augustus tijdens de wedstrijd tegen FC Den Bosch. De prijswinnaars zullen op de volgende momenten bekend worden gemaakt:

  • Prijs 3 t/m 7 op vrijdag 5 augustus tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht.
  • De tweede prijs op vrijdag 19 augustus tijdens de thuiswedstrijd tegen MVV.
  • De hoofdprijs op vrijdag 26 augustus tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.


Informatie over de uitreiking van de prijzen zal later door ons worden gecommuniceerd. De prijswinnaars zullen onder toezicht van een notaris worden bepaald. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws