Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Uitwerking van de drie doelen</p>

Uitwerking van de drie doelen

Bij deze een update vanuit Samen voor NAC. De afgelopen week hebben we vooral gebruikt om verder te onderzoeken of de beste ideeën ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Haalbaar in de zin van praktische uitvoering maar ook haalbaar in financiële zin. De ideeën die het nu niet zijn geworden zijn niet allemaal afgeschreven. Er zaten zeker ideeën tussen met potentie. Een deel daarvan zal mogelijk in de toekomst verder opgepakt worden door Samen voor NAC. Een aantal andere praktische ideeën zijn inmiddels al teruggekoppeld aan NAC.

Nadat de keuzes gemaakt waren is er gekeken of er al initiatieven waren die mogelijk raakvlakken zouden hebben. Dit omdat Samen voor NAC zeker geen lopende projecten wil raken maar juist de samenwerking wil aangaan. Voor de uitvoering van elk doel wordt er gezocht naar andere partijen die kunnen ondersteunen of willen samenwerken. Dit kan zijn voor de juiste expertise maar ook voor het ondersteunen met materialen.

Vanaf 22 juli (vandaag) zal er elke dag een idee met een filmpje gepresenteerd worden. Elke stem is uiteindelijk geld waard. Hoe meer er op een idee gestemd wordt hoe meer geld er naar het idee gaat. Omdat we vooraf natuurlijk niet weten hoeveel stemmen er op een idee worden uitgebracht en dus hoeveel geld er naar het idee gaat, hebben we ervoor gekozen om per idee een aantal treden te maken. Is er genoeg geld voor de eerste trede dan gaat gaan we door met de tweede trede. Op die manier hopen we binnen elk idee zo veel mogelijk te kunnen realiseren.

Mocht je mee willen stemmen en heb je nog niet gedoneerd dan kan je dat nog doen tot vrijdag 31 juli. Alle donateurs ontvangen op 3 augustus een mail met daarin de mogelijkheid om een stem uit te brengen op één van de drie doelen.

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws