Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Uitslag stemming 5% actie!</p>

Uitslag stemming 5% actie!

Ook de volgende fase van de door "Samen voor NAC" opgezette 5% actie is vandaag succesvol afgerond. Van de 616 donateurs die een bijdrage hebben geleverd aan deze actie hadden 537 donateurs hun mailadres achtergelaten en daarmee aangegeven graag deel te nemen aan de stemmingsprocedure. Deze procedure is uiteindelijk met enkele dagen verlengd om zoveel mogelijk donateurs de mogelijkheid te bieden hun stem uit te brengen.

Van de 537 stemgerechtigden hebben uiteindelijk 340 personen (64%) hun stem uitgebracht. Dit heeft geresulteerd in de volgende stemverdeling:

  • Sfeer: opknapbeurt spelerstunnel en grachten (105 stemmen)
  • Jeugd: de opstart van de voetbalacademie ondersteunen (189 stemmen)
  • Sociaal: een steun in de rug voor het NAC personeel (46 stemmen)


De grote winnaar is "jeugd" met in totaal 55,6% van de stemmen. Met 30,9% van de stemmen behaalde "sfeer" een tweede plaats, gevolgd door "sociaal" met 13,5% van de stemmen.

Het totale bedrag zal volgens de hierboven omschreven percentages worden verdeeld over de drie verschillende doelen. Samen voor NAC zal de komende periode met alle betrokkenen om de tafel gaan en de projecten binnen de verschillende doelen volledig uitwerken. Wanneer ook de laatst toegezegde donaties bij ons binnen zijn zullen we het eindbedrag van deze actie op de eurocent nauwkeurig aan jullie bekend maken.

Uiteraard houden we jullie op deze website en via Social media op de hoogte van alle ontwikkelingen en willen we bij deze alle donateurs nogmaals bedanken voor hun donatie!

Team "Samen voor NAC"

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws