Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Tiësto doneert €15.000 aan Jelle's Army</p>

Tiësto doneert €15.000 aan Jelle's Army

Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, doneert €15.000 aan het project Jelle's Army. De donatie betekent een flinke opsteker voor het project dat door Samen voor NAC in het leven is geroepen als afscheidscadeau voor Jelle ten Rouwelaar, met als hoofddoel om zoveel mogelijk minderbedeelde kinderen in en rond Breda aan het sporten te krijgen.

De donatie van Tiësto is onderdeel van een totale schenking van €100.000 aan acht goede doelen in Breda. Hiermee stelt de Bredanaar zijn gage van het feest 'Tiësto presents Clublife', dat op 22 december wordt georganiseerd in Breepark, ter beschikking aan goede doelen uit zijn geboortestad.

Dat Tiësto als geboren Bredanaar NAC een warm hart toedraagt heeft de artiest nooit onder stoelen of banken gestoken. Met de gulle bijdrage van €15.000 aan het project Jelle's Army laat hij zijn betrokkenheid bij de Parel van het Zuiden en Breda wederom zien.

Tiësto liet in een korte reactie weten waarom hij voor Jelle's Army heeft gekozen als goed doel: "Sport is iets waar ik al mijn hele leven van houd. Met NAC natuurlijk als mijn club. Vroeger hadden wij ook niet altijd geld om een trainingspak of voetbalschoenen te kopen. In de krant las ik over dit project, die het mogelijk maakt voor minderbedeelde kinderen om toch te sporten. Op deze manier hoop ik dat nog wat meer te bevorderen."

Jelle ten Rouwelaar is sprakeloos van de gulle gift van de Bredase wereldster: "Toen ik het nieuws van deze donatie van Tiësto hoorde werd ik wel even stil. Ik had niet durven dromen dat iemand als hij zich zou willen aansluiten bij een project dat mijn naam draagt. Geweldig om samen met hem en vele anderen op te mogen trekken om zoveel mogelijk Bredase kinderen uit gezinnen die het financieel wat minder hebben te laten sporten."

Sluit je ook aan bij Jelle's Army
Wil jij net als Tiësto bijdragen aan Jelle's Army? Dat kan! Via www.samenvoornac.nl/tickets kun je voor €5 een lot kopen, waarmee je Jelle's Army steunt en daarbij ook nog kans maakt op geweldige prijzen zoals een Citroën C1.

Artikel door NAC.nl

Zie ook:

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws