Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Samen voor NAC hervat werkzaamheden jeugdcomplex</p>

Samen voor NAC hervat werkzaamheden jeugdcomplex

Samen voor NAC hervat de werkzaamheden voor de jeugd van NAC. Hoewel nog niet aan alle voorwaarden van het platform tegemoet is gekomen, is Samen voor NAC van mening dat de jeugd niet mag lijden onder de problemen.

Samen voor NAC neemt het jeugdcomplex bij Boeimeer onder handen. De daar geplaatste flexibele units worden door SvN ingericht en gestyled. Met de nieuwe units worden de faciliteiten voor de jeugd flink geüpgraded. Er ontstaat ruimte voor de trainers, fysiotherapie, wedstrijdbesprekingen en gelegenheid voor de jeugdspelers om te studeren.

Omdat de financiële mogelijkheden voor NAC komend jaar aanzienlijk kleiner worden, kan de jeugd juist nu alle steun gebruiken. Samen voor NAC heeft deze week nogmaals bij de club haar zorgen geuit. Hoewel voorzitter Joost Gielen voorlopig weigert te vertrekken, is Samen voor NAC van mening dat niet langer gewacht kan worden met het verbeteren van het jeugdcomplex.

Een woordvoerder van Samen voor NAC laat het volgende weten: “Samen voor NAC staat nog volledig achter het eerder ingenomen standpunt. Met het nieuwe seizoen voor de boeg zijn we van mening dat de jeugdopleiding, als éém van de weinige goed functionerende elementen, niet de dupe moet zijn van de bestuurlijke wanorde. De spelers moeten juist gestimuleerd worden. Samen voor NAC gaat dan ook alleen verder met dit specifieke project.”

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws