Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Open dag NAC Breda 2017</p>

Open dag NAC Breda 2017

Een dag nadat NAC in Arnhem terug op aarde werd gezet (4-1), was het zondag 13 augustus weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag. Het was een mooie zonnige dag en met de 'goednieuwsshow' van de weken na de promotie waren alle ingrediënten aanwezig om er een heerlijke dag van te maken. Voor het derde jaar op rij waren we present.

Deze editie stond in het teken van onze afgeronde projecten en een aantal primeurs. De afgelopen twee jaar hebben we al behoorlijk wat gave dingen kunnen doen. Het massaal warmgelopen publiek kon onze projecten bekijken via overzichtborden. De spelersbus voor de jeugd en de geel-zwarte dakdragers aan de buitenzijde van het stadion waren live te aanschouwen.

'Samen voor NAC' gaat ook komend seizoen keihard door. Zo zal de geheel vernieuwde website online gaan en komen we binnenkort met onze absoluut onderscheidende kledinglijn '1252'. Via Twitter en Facebook houden we jullie op de hoogte.

Hadden we vorig jaar tijdens de Open Dag het bijzondere Breda Monopoly (www.bredafanshop.nl), zo hebben we ook nu een echt collectors item: De Breda kapstok. Op deze kapstok staan de meest markante gebouwen van Breda uitgebeeld in de vorm van een skyline. Gedurende de dag hebben we heel veel positieve reacties gehad. De kapstok is vervaardigd uit gepoedercoat staal (zwart), is 80 centimeter lang en kost €79,00.

Vanaf vandaag is de 'skyline van Breda' te verkrijgen in de NAC-fanshop. De volledige winst van de kapstok vloeit direct naar onze projecten, waaronder de jeugdopleiding.

Blijf ons volgen!

Video(s) bij dit bericht

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws