Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Schaf je unieke NAC-mondkapje aan en steun!</p>

Schaf je unieke NAC-mondkapje aan en steun!

Samen voor NAC, de Supporters Vereniging en NAC brengen een serie van vier unieke mondkapjes uit. Hiermee ondersteunen wij de Bredase horeca en de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bestel via: https://tinyurl.com/nac-mondkapjes 

Samen

Bij de gehele Bredase bevolking, jong en oud, zijn de verplichte maatregelen rondom het Corona-virus keihard aangekomen, niemand uitgesloten. De initiatieven die er in de Bredase samenleving genomen zijn, hebben laten zien, dat we in Breda samen sterk staan. Vele momenten wist je, dat jij er niet alleen voor stond. Ook NAC heeft deze periode nogmaals bewezen, dat De Parel van het Zuiden zoveel meer is dan voetbal alleen.

Gedachte

Vanuit deze gedachte is Samen voor NAC een aantal weken geleden begonnen met het ontwikkelen van mondkapjes. Dankzij de Samen voor NAC huisdesigner Mythe Koppelaar, zijn er vanuit een negental ontwerpen, vier prachtige designs gekozen. Ieder mondkapje is uniek en uitermate geschikt om heel Nederland mee door te reizen.

Doel

100% van de marge zal besteed worden aan tegoedbonnen en cadeaukaarten, die worden aangeschaft bij de Bredase horeca. De bonnen en kaarten zullen vervolgens door de NAC Supporters Vereniging verspreid worden onder mensen, die wel een oppepper kunnen gebruiken. Dit kan zijn in de vorm van een biertje op het terras of een heerlijke thuisbezorgde maaltijd.

Beste niet-medische mondkapjes

Mondkapjes zijn er in veel soorten, maten en heel belangrijk, kwaliteit. Samen hebben we gekozen voor de beste niet-medische mondkapjes. Natuurlijk niet alleen qua styling maar zeker ook voor wat betreft de werking. Deze NAC-editie mondkapjes zijn voorzien van een antibacterieel membraan en kunnen maar liefst 50 keer, op de verplichte 60 graden gewassen worden. Hierdoor zijn ze in gebruik goedkoper dan de wegwerp varianten. De mondkapjes zijn vanaf morgen, dinsdag 12 mei via onder andere de website van Samen voor NAC te verkrijgen. Ze zijn er in drie maten, namelijk; voor kinderen tot en met 9 jaar, voor jongeren van 10 tot en met 15 jaar en volwassenen. De verkoopprijs is €9,50 per stuk. Hiervoor heb je voor 1 juni aanstaande, een uniek design, de allerbeste kwaliteit en ondersteun je naast de horeca ook diegenen die het verdienen.

Namens NAC, de Supporters Vereniging en Samen voor NAC, Bedankt!

**de afbeelding op het mondkapje met de ingang naar de oude B-side aan de Beatrixstraat is gemaakt door fotograaf Marco Magielse.

 

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws