Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>NAC Fanshop, de totale metamorfose!</p>

NAC Fanshop, de totale metamorfose!

De afgelopen maanden hebben we samen met onze sponsoren, vakmensen en vrijwilligers keihard gewerkt aan de gloednieuwe NAC Fanshop. Vandaag tijdens de Open Dag is de pre-opening en mogen we jullie eindelijk het resultaat laten zien. Wij zijn enorm trots op dit pareltje in het Rat Verleghstadion. De komende weken zullen de puntjes op de 'I' gezet worden door o.a. plaatsing van een nieuw gevelbord, raamstickers en krijgt de shop aan de binnenzijde nog een aantal toffe details. Op zaterdag 25 augustus zal de NAC Fanshop officieel geopend worden.

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jullie reacties.

Wat we jullie niet willen onthouden zijn de filmpjes die laten zien hoe de Bside Retro Graffiti en de NAC Fanshop tot stand zijn gekomen.

Bside Retro Graffiti

Het oude stadion aan de Beatrixstraat heeft een enorme historie geschreven en heeft bij heel veel supporters nog altijd een speciale plek in hun hart. Zij kunnen het stadion, de ligging en de bijzondere plekken nog altijd zonder moeite tot in detail uittekenen. Een van die plekken is zeker de muur voor de ingang van de toenmalige B-side. Een graffiti gespoten in voornamelijk pasteltinten kon je gewoon niet missen. Hier huisden in de jaren '80 en '90 de diehard NAC-ers, die de B-Side tot het roemruchtste vak van Nederland maakten. Ruim 22 jaar later is de Bside Retro Graffiti eindelijk terug! Met dank aan Sjoerd de Jonge en geestelijk vader Dennis den Tenter, is de graffiti van weleer te bewonderen in de spectaculair vernieuwde NAC Fanshop onder, jawel, de B-Side. 

NAC Fanshop

In maart vroeg NAC aan ons of wij de uitdaging wilden aangaan, de NAC Fanshop een geheel nieuwe jas te geven. Wij hebben dit met beiden handen aangegrepen. Het gevolg was een enorme logistieke operatie met uiteindelijk een huzarenstuk als resultaat. 

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws