Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Loterij Jelle's Army van start!</p>

Loterij Jelle's Army van start!

Woensdagavond is tijdens het evenement 'Bier & Ballen' de aftrap gedaan van de loterij van Jelle's Army, het initiatief dat door Samen voor NAC in het leven is geroepen als afscheid voor Jelle ten Rouwelaar. De komende ruime maand, tot en met 26 december, gaan in totaal 10.000 loten in de verkoop. De gehele opbrengst gaat uiteindelijk naar het Jeugdsportfonds Breda, het goede doel dat door Jelle's Army wordt ondersteund.

In totaal zijn er voor de loterij dus 10.000 loten in omloop. Een lot voor de loterij kost slechts €5. Bier & Ballen was het eerste evenement waarbij de loten verkocht werden. Vanaf die avond zijn de loten verkrijgbaar in de online verkoop. Er volgen ook verschillende momenten waarop de loten fysiek worden verkocht. Meer informatie hierover volgt later. De officiële trekking van de loterij is op 27 december 2017.

Online verkoop
De online verkoop van loten is woensdagavond van start gegaan. Via SamenvoorNAC.nl/tickets kunnen supporters loten kopen voor de loterij, die in totaal vijf gigantische prijzen telt.

Prijzen
Dankzij sponsoren van NAC en de club zelf is het volgende prijzenpakket samengesteld:

  • Een gloednieuwe Citroën C1, beschikbaar gesteld door Citroën van Beek
  • Een elektrische fiets, beschikbaar gesteld door EnergieFlex
  • Een voetbalreis, beschikbaar gesteld door Pelikaan Reizen
  • Een Playstation 4, inclusief FIFA 18
  • Een luxe NAC-pakket met unieke 'Jelle-items', met onder andere het getekende shirt dat Ten Rouwelaar droeg tijdens NAC - Excelsior (14/15), toen hij zijn 205de eredivisiewedstrijd achter elkaar speelde en daarmee het record pakte.


Jelle's Army
Jelle's Army is het officiële afscheidscadeau voor Jelle ten Rouwelaar. De doelman hing in 2016 zijn handschoenen aan de wilgen. Om hem te bedanken voor zijn bewezen diensten heeft Samen voor NAC een actie op touw gezet om het Jeugdsportfonds Breda te ondersteunen, het goede doel waar Jelle ambassadeur voor is. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen in en rond Breda aan het sporten te krijgen én kennis te laten maken met een Avondje NAC, ook als dit financieel niet mogelijk is. Meer informatie over Jelle's Army vind je hier.

Wil je meedingen naar de fantastische prijzen en direct het goede doel van Jelle's Army steunen? Koop dan je loten via SamenvoorNAC.nl/tickets!

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws