Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Livegang nieuwe website!</p>

Livegang nieuwe website!

Het is zover, de nieuwe website voor onze stichting is gereed! Onze eerste website werd in 2015 (net na de degradatie van onze club) ontwikkeld met als doel om zo snel mogelijk live te kunnen met onze 5% actie. Deze 5% actie heeft uiteindelijk de basis gelegd voor een aantal fraaie Samen voor NAC projecten die ondertussen voor het grootste deel zijn afgerond.

Sinds de livegang van onze eerste website is er een hoop veranderd. Onze club is na 2 jaar Jupiler League gelukkig weer terug in de Eredivisie en als stichting zijn we al die tijd enorm druk bezig geweest met de realisatie van onze projecten. We maakten in deze periode vooral gebruik van onze Social Media kanalen om te informeren over de status van onze projecten.

Uiteraard communiceren we graag over onze werkzaamheden en projecten en werd het daarom tijd voor een nieuwe website. Op deze website vind je onder andere al onze projecten terug maar lees je ook het laatste nieuws over onze stichting.

Op het kantoor van RB-Media werden de afgelopen periode samen met ons de laatste puntjes op de i gezet zodat we nu live kunnen met onze nieuwe website. Via deze website zullen we jullie vanaf nu op de hoogte houden van alles wat er binnen onze stichting speelt.

Deze website is ontwikkeld door internetbureau RB-Media uit Breda. Dit bureau is actief in onder andere website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en online marketing.

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws