Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Grondige update NAC jeugdcomplex bij Boeimeer</p>

Grondige update NAC jeugdcomplex bij Boeimeer

De faciliteiten voor de NAC-jeugd bij Boeimeer worden binnenkort flink verbeterd en uitgebreid. NAC gaat een aantal flexibele units plaatsen, die vervolgens door Samen voor NAC worden ingericht en gestyled.

De huidige voorzieningen bij Boeimeer schieten tekort voor het niveau van een professionele jeugdopleiding. Omdat het geld bij NAC niet tegen de plinten omhoog klotst, zocht de club naar een goede, maar kostenefficiënte oplossing. Met de flexibele units denkt NAC die gevonden te hebben. De komende tijd worden er verschillende units geplaatst, die de mogelijkheden voor de jeugd flink uitbreiden. Er ontstaat ruimte voor de trainers, fysiotherapie, wedstrijdbesprekingen, gelegenheid voor de jeugdspelers om te studeren en er komt een kantoor voor manager jeugdopleiding Tim Gilissen.

De kosten voor het plaatsen van de units worden door NAC gedragen. De kale units worden vervolgens door Samen voor NAC onder handen genomen. Er is een werkgroep met onder meer een jeugdtrainer, -speler en voormalig jeugdspeler Daan Klomp gevormd om de units exact naar de wensen van de jeugdopleiding in te richten. Daarbij wordt ook een link met het eerste elftal gelegd door eerder doorgebroken jeugdspelers uit te lichten.

Tim Gilissen is erg blij met de verbetering van het jeugdcomplex: “De afgelopen jaren hebben we met de jeugdopleiding goede resultaten kunnen neerzetten. Het is echter wel zaak om de groei door te blijven zetten en niet te laten stagneren. Om dat te realiseren moeten we spelers en trainers optimaal blijven faciliteren in hun verdere ontwikkeling. Daarvoor zijn betere voorzieningen op het complex waar wij iedere dag moeten werken essentieel. Met de flexibele units kunnen we in ieder geval de komende jaren vooruit en blijven we openstaan voor andere ontwikkelingen die we samen met de Gemeente blijven onderzoeken.”

Bron: bsiderats.nl

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws