Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Doel 3, een steun in de rug voor het NAC personeel</p>

Doel 3, een steun in de rug voor het NAC personeel

Vandaag maken we de ideeën achter het derde doel aan jullie bekend, het doel "sociaal". We ontvingen van jullie onder andere ideeën om het overgebleven NAC personeel een leuke dag te bezorgen, de ontslagen op vakantie te sturen en meer ideeën in deze richting. Ook aan dit doel hebben we een zo tastbaar en zichtbaar mogelijke invulling willen geven. In goed overleg met NAC en alle andere betrokken partijen zijn we tot de volgende invulling voor het doel "sociaal" gekomen.

Eerste trede: Opknappen van kantoren.
Er is de afgelopen jaren bijzonder weinig geïnvesteerd in de werkplekken van het personeel van NAC. De werkplekken zijn inspiratieloos en ademen niets uit van wat bij NAC hoort (beelden onderaan deze pagina). Een deel van de werkplekken zou komend jaar al door NAC zelf aangepakt gaan worden. Dat stuk van het budget wordt door de degradatie echter anders besteed.

Na de degradatie zijn er op kantoor bij NAC flinke klappen gevallen. Zo waren er elf gedwongen ontslagen en zijn er veel mensen die op andere wijze in hebben moeten leveren. Er zal de komende periode flink aan het overgebleven personeel getrokken worden, een iets aangenamere werkplek zou daarbij een flinke steun in de rug zijn. Wordt deze trede behaald dan zal Samen voor NAC dit bedrag gebruiken om samen met een aantal enthousiaste sponsoren te laten zien dat het personeel van NAC er niet alleen voor staat. Samen zullen we de grootste mankementen aanpakken en de werkplekken die er het slechts aan toe zijn voorzien van een nieuwe en bij NAC passende uitstraling!

Tweede trede: Vervangen van meubilair
Net als de werkplekken verkeerd ook een groot deel van het kantoormeubilair in een niet al te beste staat. Als ook deze trede behaald wordt dan zal Samen voor NAC met een aantal enthousiaste sponsoren aan de slag gaan om de gezamenlijke ruimtes te voorzien van bij NAC passend meubilair.

De video met Martijn Schinning:

Zie je het filmpje niet? Klik dan HIER om het filmpje in een nieuw venster te openen!

Video(s) bij dit bericht

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws