Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Doel 1, opknapbeurt spelerstunnel en grachten</p>

Doel 1, opknapbeurt spelerstunnel en grachten

Vandaag maken we de ideeën achter het eerste doel aan jullie bekend, het doel sfeer. Rondom dit doel waren door jullie veruit de meeste ideeën ingezonden. Er is niet gekozen voor een eenmalige actie maar voor een initiatief waar iedereen in het stadion nog jaren plezier aan kan beleven. In goed overleg met NAC en alle andere betrokken partijen zijn we tot de volgende invulling voor het doel sfeer gekomen.

Eerste trede: De spelerstunnel.

De spelerstunnel ademt op dit moment erg weinig sfeer uit. Er is weliswaar een klein stuk opgeknapt met graffiti maar dit valt eigenlijk in het niets in de kale gang. De historische foto’s die in de tunnel hangen geven zeker sfeer maar de staat waarin ze zich bevinden draait dat al snel de nek om. Deze foto’s staan soms zo bol dat het weghalen het enige passende is.

De sfeer in de spelerstunnel lijkt dus eigenlijk in niets op de sfeer in het stadion. Dit is niet alleen belangrijk op wedstrijddagen maar ook daarbuiten. Eén van de hoogtepunten bij de rondleiding in het stadion zou de wandeling van de kleedkamer naar het veld moeten zijn. De wandeling van 40 meter waar iedereen zich even NAC speler zou moeten kunnen wanen. Zelfs voor de jongste supporters is dat nu een uitdaging.

Bij deze eerste trede neemt Samen voor NAC het initiatief om de spelerstunnel volledig aan te pakken met onder andere (nieuwe) graffiti. Daarnaast zullen er ook boxen in de gang worden gehangen die Live het geluid uit het stadion laten horen waardoor de tegenstander met knikkende knieën het veld op gaat komen.

Tweede trede: De grachten bij vak G en de B side.

Vanuit vak G was er al een initiatief opgestart om de graffiti in gracht op te knappen. De afgelopen weken is alle bestaande graffiti verwijdert uit de gracht. De Locos zouden deze actie van vak G gaan bekostigen. De graffiti op de B side verkeerd in niet al te beste staat, op sommige plekken wordt het al lastig te zien wat de afbeeldingen waren.

Bij deze trede bekostigd Samen voor NAC het initiatief van vak G en de locos voor het opknappen van de gracht bij vak G én neemt samen voor NAC het initiatief om de B side hierin te betrekken.

Derde trede: De gracht bij de eretribune.

Een heel klein deel van de gracht is al voorzien van graffiti, deze is in perfecte staat en laat meteen zien wat het doet met de uitstraling van de gracht. Mochten er voldoende stemmen komen op dit idee en de derde trede wordt ook behaald dan zal een groot deel van de gracht van de ere ook voorzien kunnen worden van veel meer NAC uitstraling.

De video met Kenny van der Weg:

Zie je het filmpje niet? Klik dan HIER om het filmpje in een nieuw venster te openen!

Video(s) bij dit bericht

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws