Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>1 juli deadline indienen ideeën voor de 5% actie!</p>

1 juli deadline indienen ideeën voor de 5% actie!

Woensdag 1 juli is de laatste dag dat mensen ideeën kunnen aandragen op www.samenvoornac.nl. Alle ideeën worden na deze datum verzameld en meegenomen in het overleg dat de stichting 'Samen voor NAC' binnenkort met NAC heeft.

Daags nadat NAC de seizoenkaartverkoop opende met de aankondiging dat de seizoenkaart 5% goedkoper werd, gaven veel supporters aan de korting terug te willen storten ten faveure van de club. Als reactie op deze beweging ontwikkelden supporters samen met RB-Media een website waar je een donatie voor de club kunt achterlaten: www.samenvoornac.nl.

‘Samen voor NAC’ werd met gejuich ontvangen en inmiddels staat de teller van het platform bijna op 20.000 euro! Sinds woensdag 17 juni kunnen supporters op de website ideeën aandragen voor de bestemming van het gedoneerde bedrag. Inmiddels zijn er meer dan vijftig ideeën binnengekomen via het platform, dat tot aankomende woensdag ‘openstaat’ voor jullie ideeën.

Na woensdag 1 juli gaat de groep ‘Samen voor NAC’ in overleg met Algemeen Directeur Justin Goetzee en worden de ideeën getoetst op haalbaarheid en bruikbaarheid. Vervolgens worden er drie ideeën uitgekozen. Deze worden op maandag 13 juli om 19.12 gepresenteerd op www.samenvoornac.nl. De donateurs mogen hierna via de website, ongeacht het bedrag van donatie, ieder één stem uitbrengen op het beste idee.

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws