Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Toelichting besteding donaties jeugdopleiding door Tim Gilissen</p>

Toelichting besteding donaties jeugdopleiding door Tim Gilissen

Vandaag ontvingen we onderstaande ingezonden brief van Tim Gilissen namens de jeugdopleiding van NAC Breda:

Beste donateurs,

Via deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor jullie donatie aan de Jeugdopleiding van NAC Breda. Als Jeugdopleiding willen wij talenten afleveren aan het vaandelteam van het Avondje NAC. Daarbij is het van belang dat wij ons continue kunnen ontwikkelen. Uw gift is daarbij zeer welkom!

Als jeugdopleiding hebben we er voor gekozen om het geld te besteden, daar waar het direct tot een kwaliteitsimpuls leidt. Zoals aangegeven in het filmpje liggen de uitdagingen binnen de jeugdopleiding zowel op korte als op lange termijn. Een idee voor de lange termijn is de NAC Academy. In deze fase vinden we het echter te riskant een meerjarig plan met eenmalig geld te financieren. Daarnaast is een belangrijk argument om in deze fase alles aan te wenden om de huidige 134 spelers optimale aandacht te geven voordat we verder gaan uitbreiden.

Een eerste deel van het geld wordt daarom geïnvesteerd in materialen, die direct bijdragen aan de ontwikkeling van talenten. Naast het feit dat dit een directe impuls geeft, rendeert deze investering ook meerdere jaren. Speedladders, hordes, hekjes, gewichten, medicineballen, stokken en poppen voor de keeperstraining helpen ons spelers sneller, sterker en wendbaarder te maken en onze trainingen op een essentieel onderdeel van het huidige voetbal te optimaliseren.

Jullie donatie gaat hier zeker niet volledig aan op. In samenspraak met de Stichting ‘Samen voor NAC’ bepalen wij hoe wij het restbedrag zullen inzetten voor de ontwikkeling van de jeugdopleiding. Hierover worden jullie uiteraard persoonlijk geïnformeerd.

Namens de jeugdopleiding nogmaals dank voor jullie gulle gift, wij gaan ervoor zorgen dat deze goed wordt besteed.

Met sportieve groet,

Tim Gilissen
Manager Jeugdopleiding

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws