Samen voor NAC
Nieuws

Ons nieuwsarchief

<p>Bekendmaking van de drie doelen!</p>

Bekendmaking van de drie doelen!

Afgelopen donderdag 9 juli heeft ‘Samen voor NAC’ drie realiseerbare doelen, die aan de hand van jullie ideeën, tot stand zijn gekomen, voorgelegd aan Justin Goetzee. In het voortraject zijn we zorgvuldig te werk gegaan, hebben we ieder idee de revue laten passeren en natuurlijk beoordeeld.

In totaal hebben we 48 serieuze ideeën ontvangen. Daarnaast waren er nog zo’n 10 tot 12 mails, die we niet direct als idee konden kwalificeren. De 48 ideeën hebben wij ingedeeld op thema, omgezet in percentages en daarmee kwam jullie top-3 tot stand.

Hieronder zie je de verdeling:

  • Sfeer​​​: 19 ideeën​​ (39,5%)
  • Jeugdopleiding: 12 ideeën​​ (25%)
  • Sociaal​​: 7 ideeën​​ (14,5%)
  • Spelersgroep​: 5 ideeën​​ (10,5%)
  • Merchandise​: 3 ideeën​​ (6,25%)
  • Investeren​​: 2 ideeën​​ (4,25%)


Het totaalbedrag dat via www.samenvoornac.nl binnenkomt, het doneren kan immers nog altijd tot en met vrijdag 31 juli, zal dus besteed worden aan sfeer, jeugd en/of een sociaal doel. Aan jullie de keuze! Vanaf volgende week zullen we op onze website in twee weken tijd, de drie doelen door middel van een korte film aan jullie presenteren. We houden jullie dus nog even in spanning, maar we beloven dat de drie doelen door jullie met open armen ontvangen zullen worden.

Heb je gedoneerd, dan ontvang je op maandag 3 augustus een mail met daarin de mogelijkheid een stem uit te brengen op één van de drie doelen. Wij zorgen er uiteraard voor dat de drie doelen dan allemaal volledig uitgewerkt op de website staan.

Houd onze website en de diverse NAC-sites in de gaten voor meer nieuws over de doelen.

Samen voor NAC

Samen voor NAC nieuws

Remember Beatrix Route Update januari 2024

Remember Beatrix Route

Samen sterker terug!

Jimmy en Ruud bedankt!

Samen voor NAC in actie

Bekijk al het nieuws