Gerealiseerde
Projecten

Lees hier alles over de door ons gerealiseerde projecten!

Opknapbeurt kantoren NAC personeel

Opknapbeurt kantoren NAC personeel

Stand
voltooid
Doel
voltooid
Eindigt
11 maart 2016

Na de degradatie in het seizoen 2014/2015 moest er worden bezuinigd bij NAC, hetgeen onder andere ten koste is gegaan van enkele arbeidsplaatsen op kantoor.

Dit betekent dat hetzelfde werk moet worden verzet met minder mensen. Om dit te kunnen bewerkstelligen waren wij van mening dat dit makkelijker zou gaan in een omgeving die inspireert, die het DNA van NAC uitstraalt. Zo zijn we op het idee gekomen om voor het project sociaal te kiezen voor het “pimpen” van het NAC-kantoor. Aangezien dit project het minst aantal stemmen had ontvangen en hiervoor dus ook het minste budget beschikbaar was, zou dit project alleen succesvol kunnen worden met behulp van sponsoren. En dat dit is gelukt moge gezien het eindresultaat duidelijk zijn. Het volledige kantoor straalt NAC in haar puurste vorm uit.

Zo is er begonnen met het voorzien van vlieswerk op de muren, waarna volledige kantoorruimte opnieuw geverfd is. De vloer in de keuken is voorzien van nieuw zeil. De oude werkbladen van zowel de bureau’s als de kastjes zijn vervangen voor nieuwe in de frisse kleur Oak Medium. Verder zijn de bureaus voorzien van een nieuwe bijpassende tafellamp. De hal, boardroom en kantoor van de jeugdopleiding zijn voorzien van levensgrote visuals. De boardroom en kantoor jeugd zijn verder nog uitgerust met een nieuw extra groot whiteboard. En om het compleet te maken zijn op de deuren deurstickers geplakt van historische NAC momenten door de jaren heen als ook van echte NAC iconen. Al met al een resultaat om trots op te zijn.

De volgende bedrijven hebben dit project mede mogelijk gemaakt, waarvoor onze grote dank:


Meer over dit project:

Onze projecten
Remember Beatrix
Het project 'Remember Beatrix' is een project dat komend jaar opgeleverd moet gaan worden. NAC h...
NAC wielrenshirt x Het Rattenpad
Met de opbrengsten van het NAC wielrenshirt gaan we samen met Gemeente Breda, NAC en de diverse g...
NAC-mondkapjes
Op 12 juni j.l. mochten we eindelijk bekend maken hoeveel geld Samen voor NAC dankzij jullie, had...
Bekijk alle projecten